0

Amsterdam – We schreven deze week al over het nieuwtje over David Beckham’s nieuwe ondergoedlijn voor H&M! Nu is de collectie gisteren op 1 februari gelanceerd in de H&M stores op diverse plaatsen in Londen. De Beckham koorts is losgeslagen kunnen we wel zeggen.

Voorafgaand vond er een chique party plaats bij Regent Street waar menig beroemdheid, vrienden en familie aanwezig waren. Tijdens de lancering die ochtend erna stonden hebberige fans wel tot 3 uur in de rij om een onderbroekje van de ster te bemachtigen!

Een opvallend detaill was dat er grote standbeelden waren na gemaakt van de hete A-ster! Deze kreeg men in soort van golden-globe award formaat ook mee naar huis tijdens het feest van lancering. Want zeg nou zelf wie wil er nu geen David op zijn nachtkastje hebben staan? Ook weden er giga boodschappentassen met het gezicht van de voetballer uitgedeeld op verschillende locaties in Londen, zoals Tower Bridge, Covent Garden, Pottersfield en diverse winkelcentra.

Karl-Johan Parsson een woordvoerder van H&M verteld dat de samenwerking met David tot stand kwam doordat de ster opvalt qua zijn style, atletisch lichaam en natuurlijk doordat hij een sport icon is! Al met al is het een goede samen werking. David heeft in het verleden ook met Armani samengewerkt hierdoor vervolgde al snel de samenwerking met H&M, de keten beloofde hem werelds succes en dit is ze gelukt!

De advertentiefilm zal deze zondag tijdens de lucht van de eerste pauze van de Manchester United vs Chelsea wedstrijd worden getoond.

Bekijk hieronder de foto’s en het filmpje van de lancering!

Ex-Spice Girl lid Emma Bunton met haar verloofde

Een uitvergrootte David Beckham... Er zijn lelijkere dingen!

Uiteraard was David er zelf ook

En hij kreeg een eigen standbeeld! Leuk voor op de ILFN redactie!

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

www.hm.com

(Tekst: Melanie Karolewski)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties