0

Amsterdam – Zangeres en jurylid bij X-Factor UK Cheryl Cole had heel wat te vieren gisteren. De voormalig Girls Aloud zangeres lanceert namelijk samen met online shop Stylistpick een schoenencollectie.

Cheryl zag er tijdens het feest natuurlijk glamorous uit in een rode satijnen jurk die haar figuur goed deed en combineerde die met een paar beige suède killer heels. Hoewel Cheryl bekend staat om haar grote kapsels, koos de zangeres dit keer voor een wel heel hoog en opvallend geheel.

De chief creative officer Juliet Warketin zei: “We kijken er erg naar uit om me Cheryl te werken. Ze is een stijlicoon en heeft een warme persoonlijkheid,  daarom houdt het hele land van haar. We geloven erin dat de lancering van de schoenen een grote impact zal hebben.”

Ook aanwezig bij het lanceringsfeest was mede Girls Aloud zangeres Nicole Roberts, die haar vriendin kwam steunen. Na verluid heeft Cheryl het enorm naar haar zin gehad tijdens het feest. Ze plaatste zelfs een foto op Twitter van zichzelf terwijl ze van een cocktail genoot, met bijpassende tekst: “It’s shoe time.. Haha ;-)”

Jammie!

Wat vind jij van Cheryl’s keuze om zich in de modewereld te begeven? Is ze volgens jou echt een stijlicoon?

(Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties