0

ReplayAmsterdam – We are Replay is het exclusieve label van denimgigant Replay en staat voor fashionforward collecties met een focus op details. Waar Replay vooral bij het grote publiek scoort, gaat dit label net even iets verder. We are Replay debuteerde in 2004 met haar Spring/Summer collectie en werd gelijk een groot succes.

‘We are Replay is our jewel in the crown’, deze filosofie is vertaald in luxe materialen en handgemaakte stukken die de collectie tot een interessant geheel maken. Hierbij gaat een speciale aandacht uit naar denim, waarbij steeds wordt nagedacht over nieuwe technieken en wassingen.

Het sleutelwoord voor de najaarscollectie is de denim tuxedo: stoere jeans worden op een elegante manier gecombineerd met een mooi stukje plooiwerk. De harembroek en het leren jasje zijn een paar van de topstukken uit de collectie en zorgen voor een diversiteit in vorm en stof. Hoewel de ontwerpen voornamelijk donker gekleurd zijn is de collectie levendig en dat is knap. Kijk voor meer informatie op www.wearereplay.com
We Are ReplayWe are ReplayWe are Replay
(Fleur Le Guen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties