0

NEW LABEL WE LOVE: Unieke sieraden By1OakAmsterdam – By 1oak is one of a kind en dat is toch wel uniek in deze tijd! Want zeg nou zelf je wilt toch niet met een ketting rondlopen die iedereen om je heen ook draagt? De slimme dames van By 1oak snappen dit helemaal en verkopen hun handgemaakte sieraden met veel liefde en passie.

Leuk om te weten is dat By 1oak ook de naam van de hotspot in New York is waar oprichtsters Rachelle Bleeker en Chrissie Vreeker de inspiratie voor hun eerste collectie vandaan haalden. Tijdens een tripje naar deze wereldstad raakten de twee helemaal enthousiast, waarop ze besloten hun eigen label te beginnen en met succes.

De bijzondere halfedelstenen in de sieraden zoals bamboe koraal, amethist, tijgeroog en zoetwater parels zijn niet alleen heel erg mooi, maar hebben ook ieder een afzonderlijke betekenis. Bijna alle items uit de collectie zijn zowel in zilver als in goud verkrijgbaar. Ook zijn er verschillende setjes maar je kan natuurlijk ook zelf aan het combineren slaan!

NEW LABEL WE LOVE: Unieke sieraden By1OakNEW LABEL WE LOVE: Unieke sieraden By1Oak

NEW LABEL WE LOVE: Unieke sieraden By1Oak

Kijk voor meer informatie en voor de collectie op www.by1oak.nl

(Fleur Le Guen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties