0

NEW LABEL WE LOVE: Selected FemmeAmsterdam – Vandaag aandacht voor een bijzonder label. Selected Femme is het exclusieve label van het Deense Bestseller imperium, waar ook Vero Moda en Vila deel van uitmaken. In tegenstelling tot de andere labels is Selected Femme verkrijgbaar op een geselecteerd aantal verkooppunten. Het label is misschien nog niet bekend bij het grote publiek, maar menig fashionista weet de weg naar de nieuwe collecties goed te vinden.

Dit is uiteraard niet onopgemerkt gebleven, in thuisland Denemarken showde Selected Femme zelfs op de Fashion Week in Kopenhagen. Als Scandinavisch label is dat geen gemakkelijke opgave gezien al het talent op de catwalk. Toch weet het label zich goed te onderscheiden met een mooi evenwichtige collectie. In de zomercollectie zien we vooral veel nude kleuren en lichte denim, volgens de laatste trends. Word jij ook al hebberig?!

NEW LABEL WE LOVE: Selected FemmeNEW LABEL WE LOVE: Selected FemmeNEW LABEL WE LOVE: Selected FemmeNEW LABEL WE LOVE: Selected Femme

Kijk voor meer informatie op www.selected.com

(Fleur Le Guen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties