0

River IslandAmsterdam – Dat I Love Fashion News helemaal weg is van de kleding van River Island mag na gisteren overduidelijk zijn. De jury stond voor een moeilijke taak, want het was nog een hele klus om tussen alle River Island fashionista’s de best geklede uit te kiezen. Andy is dan ook een lucky girl, haar kledingkast wordt een jaar lang gesponsord door River Island.

Stiekem zijn wij daar op de ILFN redactie best een beetje jaloers op, maar gelukkig houdt Andy ons via haar blog op de hoogte van haar nieuwe setjes zodat wij niks hoeven te missen. Het nieuwe seizoen van River Island heeft heel veel leuks voor ons in petto, denk aan stoere studs, jasjes met veel applicaties, marine invloeden en fijne denim items.

Eerder berichtten we al dat er voor de Nederlandse River Island fans een speciale blog is, die ons op de hoogte houdt van alle nieuwe items. Geen zin om achter je laptop vandaan te komen? Dan kun je ook heel fijn webshoppen bij River Island in hun online store, wij selecteerden alvast onze favorieten voor jullie!

River Island

River Island

River IslandRiver Island

River IslandRiver Island

Kijk voor meer informatie en de complete collectie op www.riverisland.com

(Fleur Le Guen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties