0

NEW LABEL WE LOVE: Odd MollyAmsterdam –  Odd Molly werd in 2002 geboren als resultaat van een succesvolle samenwerking tussen twee ontwerpers. Ruim zeven jaar later is het Zweedse label nog steeds een feit en worden de kleurrijke ontwerpen in meer dan 38 verschillende landen verkocht. Dit jaar opende Odd Molly zelfs een eigen flagship store in thuishaven Stockholm en in 2010 zal het label een flagship store in Los Angeles openen.

De Odd Molly filosofie is gebaseerd op de kernwaarden ‘love, courage, integrity’ deze morele principes worden zorgvuldig vertaald in de collecties. Een zeskoppig ontwerpteam is telkens op zoek naar nieuwe inspiratie en vindt deze veelal in andere culturen en mensen. Odd Molly is een erg ambitieus label, zo is er een huidverzorgingslijn en staat een eyewear collectie op de planning.

The smart heart is de naam van de najaarscollectie voor 2009. Hiervoor werd de  inspiratie o.a. gezocht in het Himalaya gebergte, met folkloristische invloeden uit Peru en Mongolië. Met jaren ‘40 silhouetten, gecombineerd met ruffels en zachte combinaties van texturen zit de collectie vol contrasten. Draagbaar, maar net even anders dan de rest: Odd Molly doet haar naam eer aan. Kijk voor meer informatie over de collectie op www.oddmolly.com
www.oddmolly.com
www.oddmolly.com
www.oddmolly.com
(Fleur Le Guen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties