0

New LookAmsterdam – Zoals we al eerder bekend maakten heeft New Look onlangs haar eerste vestiging in Nederland geopend en dat werd hoog tijd! Het Britse concern is wereldwijd een groot succes en wij snappen precies waarom. Met trendy fast fashion-collecties voor betaalbare prijzen heeft New Look een gouden formule in handen.

Bijzonder aan het assortiment van New Look is dat het voor ieder lichaam iets te bieden heeft. Zo richt het merk zich niet alleen op maatje 34, maar staan vrouwen met rondingen centraal. De collectie Tall is specifiek ontworpen voor vrouwen die groter zijn dan 1.70 meter en plus sizes voor de da fashionista’s met een maatje meer. Tijdens je zwangerschap is er de Maternity collectie, die menig zwangere vrouw spontaan doet stralen.

Naast de reguliere collecties werkt het merk regelmatig samen met celebrities. Lily Allen, Agyness Deyn en Drew Barrymore gingen voor New Look aan de slag en dit jaar is Giles Deacon aan de beurt.  Op dit moment heeft New Look alleen nog een Nederlandse vestiging in Rotterdam. Is dit een beetje uit de route dan kun je in hun webshop ook lekker tekeer gaan. Kijk voor de collectie op www.newlook.co.uk

ILFN Loves:
Boy Friend BlazerFloral DressSuede Boot
(Fleur Le Guen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties