0

MangoAmsterdam – Mango behoort al heel wat jaartjes tot de garderobe van de Nederlandse vrouw en dat zorgt voor lekker wat pit in het Hollandse straatbeeld. Met flink wat Nederlandse nieuwe verkooppunten is de Spaanse winkelketen in ons land goed vertegenwoordigd en ook op internet kun je terecht voor de nieuwe items uit de collectie.

Veel celebs hebben hun gezicht aan het label verbonden zoals Penelope Cruz die een speciale collectie voor Mango ontwierp. Ook Scarlett Johansson is de samenwerking met Mango aangegaan, deze zal ten goed komen aan de slachtoffers van Haiti. Deze speciale handtas is voorzien van een print met een oude kaart van Haiti met de boodschap “Supporting the people of Haiti” geschreven en ondertekend door Scarlett herself en vanaf nu verkrijgbaar bij verschillende Mango verkooppunten.

Ook de nieuwe voorjaarscollectie is een een winkelbezoekje waard. Veel kakikleuren en army invloeden met aan de andere kant frisse wittinten en lichte denimstoffen maken deze nieuwe collectie lekker divers en erg vrolijk.

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Kijk voor meer informatie op www.mango.com

(Fleur Le Guen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties