0

Only AirborneAmsterdam – Een label met lef daar houden we van! Bij ONLY hebben ze een leuke manier verzonnen om hun collecties onder de aandacht te brengen en dat kunnen wij bij ILFN erg waarderen. Afgelopen zomer landde het eerste ONLY Airborne toestel al op Schiphol en afgelopen week arriveerde de voorjaarscollectie van ONLY op onze luchthaven. Hun missie: denimize the world!

ONLY heeft haar nieuwe collectie gebaseerd op drie nieuwe trends: de dots (stippen zijn de nieuwe strepen), de stoere military look met een hoop applicaties als studs en kettinkjes en een zwart-wit thema dat terugkomt in kant en op lingerie geinspireerde kledingstukken. ONLY jeans kent viif nieuwe varianten: de skinny, de harembroek, de boyfriend jeans, een destroyed exemplaar en de jegging (oftewel de jeanslegging). Het key-item van de hele collectie is het military jeans jasje, die ook ons modehart sneller doet kloppen.

Na een introductie van de nieuwe collectie had ik de gelegenheid om ONLY designer Ditte Pedersen te spreken. Zij vertelde ons dat ONLY zich laat inspireren door de dingen die hun doelgroep bezighoudt: catwalk trends, popsterren en natuurlijk de mode van de straat. Het ONLY meisje bestaat dan ook uit drie typen:  een girlie girl, een tomboy en een rockchick. Volgens Ditte is het de kunst om ‘to style between styles’. Opvallend is dat de collectie, in de vijftien landen die het ONLY team aandoet, verschillend wordt ontvangen. Zo zijn ze in Parijs gek op de vrouwelijke jurkjes met stippen en trekken de millitairy jasjes hier in Amsterdam veel bekijks. Wij snappen wel waarom!

Kijk voor meer informatie over de collectie op www.only.com

het vliegtuig komt aan.

Het vliegtuig komt aan.

De nieuwe collectie wordt meteen uitgeladen.

De nieuwe collectie wordt meteen uitgeladen.

De nieuwe trends worden toegelicht/

De nieuwe trends worden toegelicht.

Klaar om verkocht te worden.

Klaar om ingekocht te worden.

Key item van de collectie

Key-item van de collectie.

(Fleur Le Guen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties