0

New YorkerAmsterdam – Lekker budgetshoppen en er toch fashionable uitzien, daar houden we van!  New Yorker behoort dan ook tot één van onze favoriete adresjes voor een geslaagde shopsessie. De Duitse shopketen begon in 1971 met haar eerste jeans store en inmiddels zet het label steeds meer voet op Nederlandse bodem. Ook in de rest van Europa is New Yorker goed vertegenwoordigd. Young fashion voor een breed publiek.

Dress for the moment, is dan ook geen moeilijke opgave met keuze uit een mix van verschillende stijlen waarbij New Yorker geen trend ontgaat. Ook de najaarscollectie is in één woord hebberigmakend. Gelukkig hoef je het om de prijs niet te laten, waardoor je ongestoord je gang kunt gaan. Nog een bijkomend voordeel is de mannencollectie die minstens even leuk is, zo heb je ook geen last van een zeurend vriendje wanneer jij lekker aan het shoppen bent.

Vergeet even alle sneeuw en kou. Wij laten je alvast zien wat je komend seizoen te wachten staat bij New Yorker, die met haar voorjaarscollectie ons echt iets geeft om naar uit te kijken!

New Yorker

New Yorker

New Yorker

New Yorker

Kijk voor meer informatie over de collectie op www.newyorker.de

(Fleur Le Guen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties