0

Amsterdam – Ben jij ook helemaal fan van Shawls? Combineer je bij elke outfit een leuke en te gekke modieuze sjaal in allerlei kleuren en maten? Dan is er voor jou goed nieuws!

Het nieuwe label Piece of Mine is sinds deze zomer op de markt gebracht. De originele shawls zijn allemaal handgemaakt en zijn stuk voor stuk origineel. Omdat er van elk ontwerp maar een aantal exemplaren worden gemaakt, heb jij dus echt een uniek exemplaar.

De POM shawls zijn te herkennen aan de vrolijke zomerse kleurtjes, aparte biezen en de natuurlijke elke keer weer nieuwe collectie. Elke shawl wordt afgewerkt met pompons, flosjes of een stoere rechte bies. De ontwerpen worden gemaakt in de speciale asymmetrische driehoekvorm, zodat je ze op allerlei verschillende manieren kunt dragen. So Let’s Try!

En voor degene die ze zeker niet willen missen, hier een paar tips waar je deze zomer de Piece of Mine shawls te vinden zijn: op 16 juli in de pop-up store Trash & Treasures in Magna Plaza Amsterdam,  op 17 & 18 juli met Trash & Treasures in de Modefabriek, Hal 7, RAI Amsterdam, en op 12 & 13 augustus op de Haarlemmerdijk 41 in Amsterdam tijdens de tweedaagse POM Amsterdam pop-up store.

Piece of Mine shawl met pomponsMooi exemplaar van Piece of MineEr zijn verschillende manieren om deze shawls te dragen

Welk exemplaar ga jij scoren voor deze zomer? Laat het ons weten.

(Marloes v/d Horst)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties