0

Karlijn VisserAmsterdam – Wat gebeurde er afgelopen week? Veel! Slechts twee dingen haalden het wereldnieuws volgens Karlijn Visser: 1. Ik mocht een Cointreau Rendezvous Privé organiseren voor vriendinnen. 2. Doutzen Kroes is het nieuwe gezicht van de Repeat campagne ‘Seduce Your Skin’. Zij was bij de lancering van deze lijn aanwezig in de Repeat Store op de Cornelis Schuytstraat.

De Cointreau Rendezvous Privé is een party aan huis, alleen bestemd voor vriendinnen of hele goede gay-best-friends. Ander mannelijk gezelschap wordt linea recta de laan uitgestuurd. Ik combineerde de cocktailparty met de housewarming van vriendin E. Zij heeft net een nieuw stekkie gevonden, vandaar dat het huis snel gedoopt moet worden met de nodige Cointreau cocktails. Via Cointreau staat er rond de klok van 21.30 een heuse shakerboy op de stoep die de dames de rest van de avond voorziet van de nodige drankjes. Wij hoeven niets meer te doen. Shakerboy A. zet kundig zijn gereedschap op de tafel buiten. Het is een zwoele zomeravond en aan het water voor E.’s huis is het dan nog prima vertoeven. Rond 22.00 druppelen de eerste meiden binnen. De een nog luidruchtiger dan de ander. ‘A., kijk uit’ waarschuw ik hem nog. ‘Dit gaat één groot kippenhok worden en binnen nu en een uur zouden de ijsblokjes + cocktailglazen weleens langs je oren kunnen suizen.’ Daar deinst A. niet voor terug, hij is wel wat gewend. De muziek gaat aan en op de beats schudden we de eerst cocktail alsof ons leven ervan af hangt. Binnen het gezelschap vinden we twee gay-best-friends. Na de eerste Cointreau cocktail hebben de heren genoeg van ‘een scheutje Cointreau’ en hebben ze door hoe je de fles Cointreau leegschenkt. Nu gaat het hard. Ondertussen verteld Shakerboy A. van alles over de drie cocktails die we in totaal gemaakt en vooral gedronken hebben. De sfeer zit er lekker in. Uit meerdere huizen rondom ons afgebakende terrein aan het water ( nog net niet met schrikdraad omheining) kruipen buren van E. naar buiten om het tableaux vivant gade te slaan. Tja, saai was het zeker niet. E. maakte in elk geval meteen de beste indruk in haar nieuwe woonomgeving die ze zich kon wensen.
Karlijn aan de cocktail

Drie flessen Cointreau verder zit het festijn erop. Wat zeg ik, is de drank op. A. pakt langzaam zijn spullen in en wij kakelen verder over waar we in vredesnaam verder kunnen gaan huishouden. Op het nippertje besluit ik toch richting huis gegaan. De avond had een gouden randje, en dat wilde ik graag zo houden.
ShackenDonderdagavond was Doutzen Kroes in Nederland. Het topmodel stond model voor de nieuwste campagne van Repeats ‘Seduce your Skin’. Om 18.00 val ik binnen in de Repeat Store in Oud-Zuid. Het is al behoorlijk druk en mensen gaan kapot aan de zenuwen vanwege de komt van de mooiste vrouw die Nederland op dit moment kent. Ik loop een rondje, voel aan de zachte cashmere kleding van Repeat (want daar is het uiteindelijk allemaal om te doen) en prop me vol met hapjes. Doutzen wordt om 18.30 verwacht. Om de tijd te doden pak ik een zonnebrillen-fotomoment met Bastiaan van S. Hij zet zijn zonnebril op waarop ik antwoord, ‘Wat jij kan, kan ik ook’. Vervolgens gris ik de allergrootste bril die ik in mijn grabbelton van een handtas kan vinden eruit. Normaal gesproken hanteer ik de stelregel ‘voor elk halfuur een nieuwe zonnebril’ wat af en toe een behoorlijk gesleep is. Wat zonnebrillen betreft hebben we dus een behoorlijke klik, want Bas kan er ook wat van. Zelfs in de disco is deze man meer dan één keer met zonnebril gesignaleerd. Ik blijf steken bij mijn Porsche Design bril, Bas zet ook een kittige bril op zijn neus met onderstaand hysterische plaatje als resultaat.
Karlijn Visser en Bastiaan van SchaikOm 18.45 is Doutzen er nog niet. Ik word ongeduldig en moet eigenlijk door. Vriendin E. zit op dezelfde golflengte. Sterallures komen niet in mijn woordenboek voor; daarom is half zeven, half zeven en geen zeven uur, geldt ook voor topmodel. De maat is vol, ik pak mijn spullen en loop met E. richting fiets zonder dat we een glimp van Doutzen hebben opgevangen, waar we stiekem enorm om moeten lachen. Om warm te worden drinken we bij Joffers een kop thee en zien na een tijdje mensen met een Repeat-goodiebag voorbij drentelen. ‘Sjit! We hebben wat gemist’ roepen E. en ik tegelijkertijd. Meteen wordt de rekening betaald en rennen we terug naar Repeat Store om onze welverdiende tas in ontvangst te nemen. Over de buit valt niets te klagen. Met een nieuwe geurkaars en een cashmere sjaal als kopstukken uit de goodiebag, heeft Repeat begrepen waar ze dames blij mee maken. Helaas stond Doutzen afgeschermd met een paparazzimuur waardoor het nog steeds onmogelijk was, ondanks onze goodwill, haar te zien.

Liefs,

Karlijn

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties