0

Amsterdam – TOV Essentials komt dit jaar met haar nieuwste collectie. Alle sieraden kregen hiervoor een black gold doublé finish. De zwarte glans over de klassieke gouden kleur zorgt voor een mysterieus effect. Wij zijn fan!

TOV Essentials biedt handgemaakte sieraden en accessoires uit Italië en is zeker een aanrader. Het merk kwam eerder al met zilverkleurige, champagne-goud, goud en rose-goud sieraden. En nu is daar zwart-goud aan toegevoegd. Ontwerpster Sahrissa Lingg en haar man Michael wilden iets stoerders voor hun lijn met de Black Gold-collectie als resultaat. Hiervoor is gebruik gemaakt van een doublé finish, een tijdrovend proces, waarbij ieder item met alle zorg en kwaliteit gemaakt wordt. Door de transparante coating gaan je sieraden jarenlang mee. De collectie bestaat uit (schakel)armbanden ringen en kettingen in verschillende stijlen.

Ontwerpster Sahrissa startte het merk in 2002 op met als doel ‘new luxury’: kwalitatieve, luxe producten voor een fijn prijsje, waarbij het merk een brug slaat tussen het midden segment en de luxe merken. Haar man Michael versterkte het merk een paar jaar later. “Ik kijk elke dag naar andere vrouwen voor inspiratie. Ik kijk naar wat ze dragen qua kleding, maar ook qua sieraden, en dat neem ik mee in het ontwerpproces,” aldus Sahrissa.

Armband, € 159

Ketting, € 89

Armband, € 89

Ketting, € 159

Armband, € 159

Oorbellen, € 59

Extra leuk: met de TOV Essentials mix & match box kun je eindeloos variëren. En voor de prijs moet je het niet laten. Prijzen variëren van € 39 tot € 299 voor accessoires. De tassenlijn is ook een tip. ILFN’s favoriet: de zebra-clutch. Tassen gaan vanaf € 249 tot € 499.

www.tovessentials.com

(Elisah Jacobs)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties