0

Bastiaan en FionaAmsterdam – Afgelopen woensdag 28 oktober werd de prachtige collectie van ‘Stars of Africa’ geïntroduceerd en wij waren daar natuurlijk bij! Dit gebeurde in de luxueuze winkel van Schaap en Citroen Juweliers aan de PC Hooftstraat in Amsterdam.

Stijlicoon Bastiaan van Schaik, Glamour Magazine’s fashion editor Jetteke van Lexmond en celebrity stylist Danie Bles combineerden op geheel eigen wijze de ‘Stars of Africa’ collectie met hun favoriete trends van dit moment. De avond werd gepresenteerd door niemand minder dan journalist en TV host Fiona Hering.

De lancering van de collectie was werkelijk wonderbaarlijk te noemen.. Kopstuk is de saffieren ‘Snow Globe’, gevuld met een speciale vloeistof die ervoor zorgt dat de diamanten in de globe letterlijk zweven als in een snow globe. Het gerucht gaat dat de enige echte Oprah Winfrey al fan is van de ‘Snow Globe’ en dat ze Royal Asscher binnenkort graag in haar show zal verwelkomen.

De prijzen variëren van 3750 tot 5850 euro, hiervan zal een deel van de opbrengst naar goede doelen gaan in Sierra Leone. Ze hopen er 6500 te verkopen, dan kunnen ze een miljoen doneren.’
De 3 modellen met de snow globe ringNa de grootse lancering werd er uitgebreid getoost op het succes van het initiatief van ‘Star of Africa’. Alle genodigden konden de ringen proberen en bewonderen, waarbij sommigen al meteen met een exemplaar naar huis gingen!
Stars of africa
Benieuwd naar de collectie? Geef hier dan alvast je ogen de kost www.asscher.nl

(Juliet Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties