0

Disney CoutureAmsterdam – Het sieradenmerk Disney Couture is onder de celebs in Hollywood al een ware hype! Je kunt daar geen Vogue of InStyle magazine open slaan of dit merk staat erin. Zo zijn sterren als Paris Hilton, Lindsay Lohan, Nicole Richie en Eva Longoria al vele malen met de sieraden van Disney gespot! Ook steeds meer BN’ers hebben Disney Couture sieraden als nieuwe musthave ontdekt. De Nederlandse celebs die de sieraden graag dragen zijn o.a. zangeres Hind ,SpangaS actrice Kimberly Klaver en Inge de Bruijn.

Er is veel vraag naar het merk en daarom wordt het nu dan ook echt eens tijd dat de verkoop van Disney Couture grootschalig in Nederland van start gaat! De officiële lancering van Disney Couture Jewelery zal dan ook feestelijk gevierd worden op dinsdag 22 september a.s.
Onder de genodigden zullen bekende Nederlandse dames natuurlijk niet ontbreken.
Disney Couture
Het programma van de middag is met name interessant voor mode-jounalisten en ondernemers met een presentatie en een persconferentie, maar daarna wordt het feest! Styliste Graziëlla Ferraro vertelt over de nieuwste stylingtrends voor dit najaar en topvisagiste Fleur Bakker over de najaarstrends in make-up. Daarna is het tijd voor een workshop waarbij de genodigden zich zelf mooi kunnen maken met de sieraden en met luxe make-up van Pupa. Wie dat het beste doet, krijgt een schitterend prijzenpakket van Disney Couture, Pupa Milano en Flavour Visagie. En voor alle gasten is er natuurlijk een verrassende goodie bag!

Benieuwd naar de Hollywoodhype die nu ook in Nederland gegarandeerd een musthave gaat worden?

Kijk dan op www.modish-jewellery.nl
(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties