0

JasmijnAmsterdam – Er zijn dingen die ik graag op een bepaalde manier doe, ik plan zorgvuldig mijn dagen en hou van regelmaat. Zo vind ik het heel fijn om elke dag tussen de middag hetzelfde te eten. Mijn hele middelbare school, dus 5 jaar lang, at ik in de pauze vier witte boterhammen met vlokken (de “feest”-variant, dat wel), nu is dat al een geruime tijd pain de boulogne brood met worst. Ik zit graag op dezelfde plek op de bank (links), douche het liefst ’s avonds om 23.55 uur en als ik ga sporten wil ik alleen maar die ene stairmaster links van het midden gebruiken.

Tuurlijk, ik kan prima tegen verassingen en ben best flexibel. Wanneer mijn vertrouwde broodbeleg op is en ik moet overstappen op jam, beschouw ik dat niet als rampzalig en als mijn stairmaster in gebruik is, wil ik best even wachten tot die persoon weggaat. Als mijn tot traditie geworden dinsdagavond-sneakavond, niet doorgaat, omdat ik ben uitgenodigd bij de presentatie van een tas in de Bijenkorf, dan vind ik dat superleuk. Maar om nou op zo’n avond, waar ik me normaal lekker kan wanen in de fantasiewereld van een film, erachter te komen dat mijn haar hetzelfde is als dat van mannelijke make-up artist Thijs Willekes! Die onverwachte wending gaat me dan net iets te ver! Want, jawel, die ontdekking deed ik afgelopen dinsdag rond het tijdstip van 19.30, in het Dam Cafe van de Bijenkorf, tijdens de presentatie van de winnende tas van TOV. Het ging ongeveer zo. De avond verliep voorspoedig, ik had eerst lekker gewerkt en pain de boulogne met worst gegeten, thuis had ik op de linkerzijde van de bank gezeten en toen dezelfde route gefietst zoals ik die dagelijks befiets. Aangekomen in de Bijenkorf had ik wat mensen de hand geschud, champagne gedronken en had ik mijn camera en notitieboekje in de aanslag. Maar toen! In mijn ooghoek zie ik een lange man met donker haar en ik denk: “Goh, daar is Thijs Willekes, daar moet ik straks even een goede foto van maken”. Maar tegelijkertijd denk ik: “Oh My God, daar is Thijs Willekes en ik heb zijn haar!”. Jazeker, model, kleur, lengte. Hetzelfde! Onmiddellijk verschenen er allerlei beelden in mijn hoofd, foto’s van hem en mij naast elkaar met als onderschrift, ‘Wie draagt het beter?’. Zoals ze dat doen wanneer twee celebs gespot zijn in dezelfde jurk. Gelukkig kent niemand mij en is dit scenario niet echt waarschijnlijk, maar het zal je maar gebeuren.

Fijn was het in ieder geval dat de dag erna een ‘Chill-dagje’ was ingepland met alle ILFN-meiden, compleet met mijn favoriete lunchgerecht, en ik dus helemaal bij kon komen van de onverwachte wending op mijn dinsdagavond. Wel loop ik nu al dagen met de vraag in mijn hoofd of mijn kapster mijn kapsel heeft geïnspireerd op dat van een man.

Love, Jasmijn

Volg mij op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties