0

JasmijnAmsterdam – 2010 start ik met het schrijven van mijn eigen blog! Als een ware Carrie Bradshaw had ik nu graag gekomen met allerlei intelligente en gevatte opmerkingen over het nieuwe jaar, maar terwijl ik dit schrijf word ik hinderlijk afgeleid door een mannetje dat met een hamer op mijn hersenen staat te rammen, als resultaat van iets teveel bubbels gisteravond.

Het begon al vroeg bij vriendinnetje S. Helaas heb ik geen auto of Vespa (Waarom heb ik eigenlijk geen fairy godmother die een pompoen kan omtoveren tot prachtig rijtuig?) en doe ik alles op de fiets, waardoor ik regelmatig ergens bezweet, verwaaid dan wel verregend aankom. Ditmaal waren het voornamelijk onderkoelingsverschijnselen en had ik mijn neus al ergens ter hoogte van het Oosterpark verloren. Gelukkig hadden we een hele avond ingepland om onszelf mooi te maken dus dat moest wel weer goed komen.

Na een drie uur durende make-up-, haar- en outfitsessie en na vele second opinions (zal ik voor de huidskleurige of toch de zwarte panty gaan) besloten we om onder onze party jurkjes dikke leggings te dragen en de pumps maar mee te nemen, zodat we zo lang mogelijk de snowboots aan konden houden. Want ook al ben je de meest geoefende high heel loper, uiteindelijk gaat het toch pijn doen en daar kan geen party feet of hoog alcoholgebruik tegen op. Dus als twee Michelinvrouwtjes stapten we, met een wensballon, op de fiets want we waren voor een feestje bij iemand thuis uitgenodigd om oud en nieuw te vieren. Ervaring heeft mij geleerd dat dit meestal feestjes zijn waarbij ik de enige single ben in een groep van alleen maar koppeltjes. Dit levert altijd zeer ongemakkelijke “Gelukkig Nieuwjaar!”-momenten op waarbij na de aftelling de koppeltjes elkaar allemaal om de nek vliegen en ik met open armen lucht sta te omhelzen. Zijn er naast al die stelletjes toch per ongeluk een paar vrijgezellen gekomen, dan is de missie van de hele groep mij aan een van die jongens te koppelen. Ook dit feest was geen uitzondering.

Daarna was het op naar Bitterzoet waar NYE in het teken stond van prom. Meisjes in eighties gala jurken, corsages en een echte prom king en queen. Uit met de dikke leggings, aan die killer heels en READY TO PARTY! Helaas was tegen die tijd mijn zorgvuldig gestylde haar natuurlijk allang uitgezakt en kreeg ik bij binnenkomst direct drie biertjes over me heen.
Ow, en met die wensballon liep het trouwens slecht af. Een half uur waren we bezig met het aankrijgen van die ballon en na twee seconden vloog hij uiteraard in een boom waar de ballon samen met onze wensen genadeloos affikte. Ik hoop maar dat het  geen slecht teken is voor het komende jaar! Mogen al jullie wensen voor 2010 uitkomen en een HAPPY NEW YEAR!

Volg mij op Twitter!

(Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties