0

NEW JASMIJN'S LIFE: Mn schatje, laph jou 4eva“Oh my god” en “Oh my god nog meer” luidde de titels van twee mailtjes van mijn oudste vriendinnetje. Met oudste bedoel ik natuurlijk niet haar leeftijd, vriendin N. wordt namelijk al jaren 19, ik bedoel langst kennende. Wanneer ik niet direct reageer volgt er een “Oh My God, dit moet je zien”-smsje en niet veel later het “Oh My God”-belletje.

Het volgende was er aan de hand. Vriendin N. was een avondje aan het Hyven geslagen en werd toegevoegd door een jongen die ooit bij ons op de basisschool in de klas had gezeten. Een jongen die ik mij herinner als het jongetje dat de wratten op zijn handen lospeuterde om ze vervolgens te omlijnen met verschillende kleuren ballpoint. De jongen die zo klein was dat wanneer we bij gym iets aan de ringen moesten doen en geselecteerd werden op lengte ik altijd bij hem in de rij stond en aan diezelfde ringen moest hangen die hij net met zijn wrattenhandjes had aangeraakt. Nou, die jongen was getrouwd en wilde nu zijn trouwfoto’s, verbouwplannen, hondenfoto’s en what not delen met N.
Helemaal in shock, omdat ons eigen leventje nu wel een beetje zielig leek te worden (met name dat van mij) begonnen we een speurtocht naar oud klasgenootjes. Wat is er gebeurd met dat meisje dat van uitgekauwde kauwgom kubusjes kneedde en die in haar laatje onder de tafel bewaarde. Of dat meisje bij wie we vroeger altijd nasiballen op bed aten en Jerry Springer keken, je weet wel die later ali-neuker werd? “Owja, en dat ene meisje dat altijd haar bril vergat en dan tegen het bord aan moest zitten of naar huis werd gestuurd om hem te halen!” Ehm, N. dat was ik?! Of die jongen die toen ook nog in onze folderwijk zat, hoe heette die ook alweer, hij ging toen nog een keer met stoelen gooien en hij droeg altijd van die lelijke Turtle-truien. Of die jongen die we Elvis Pukkel noemden en over wie we nog een liedje hadden gemaakt op een melodie van de Spice Girls, die ene die het toen helemaal gehad had met ons gepest en toen zijn mes trok?Sommige van deze oud-klasgenootjes zijn spoorloos, maar de meeste hebben een hyvespagina vol met foto’s met titels zoals: “Me liefiej en Me op een reuze paddenstoel in de Efteling”, “Saampjes doing nuffin (L)”, “Me schatje, laph jou 4eva”en “hvj liefiej”. Al dan niet creatief bewerkt met photoshop. Zo is bijvoorbeeld “Liefiej en Moi” in kleur, maar de achtergrond in zwart wit en is “Wat een lief meisiej he?” heel precies uitgeknipt en op een mooie regenboog achtergrond geplakt met WordArt letters  en een roze kader eromheen.

Voor vriendin N. en moi voorlopig geen picca’s van lieve meisiejs, poezen en huwelijken, maar we laph life 4eva!

Love, Jasmijn

Volg mij ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties