0

JasmijnAmsterdam – Herinner je nog dat tv programma van MTV, de trip? Waarin twee teams het tegen elkaar opnamen om als eerste op de afgesproken plek aan te komen zonder geld en vervoer? Zo ongeveer was mijn tripje naar de perspresentatie van Only Airborne op Schiphol.

Woensdagmiddag meldde ik mij stipt om 13.45 op Amstelstation om samen met moderedacteur Fleur naar Schiphol te rijden. Oké, niet echt stipt. Want ook al heb ik de hele dag niks te doen, vijf minuten voordat ik weg moet, wil ik mijn haar nog wassen en föhnen, heb ik me nog niet opgemaakt, erger ik me verschrikkelijk aan mijn gekozen outfit, wil ik niets liever dan de afwas doen (die toch zeker al een week lang in mijn gootsteen staat), zijn mijn planten opeens bruin van uitdroging en…Zie ik daar een vis drijven in de vissenkom.

Iets vertraagd arriveerde ik op het Amstelstation. Maar Fleur, die was er nog niet. Wel had ik een zeer wanhopige ping ontvangen die meldde: Bel me, is dringend!!! Wat bleek, de auto weigerde langer zijn werk te doen in deze ijzige temperaturen. Na dertig minuten kwam Fleur, die zo haar manieren blijkt te hebben om aan ritjes te komen, en gingen we op pad. TomTom in de hand, dan moest het wel goed komen dachten wij. Iets te vroeg gejuicht want door te kleine richting aanwijsbordjes, twaalf keer acties en een chauffeur die niet achter de slagbomen door mocht bleven we gestrand achter op het jet center. Lift poging nummer twee ging van start.

Eenmaal aangekomen bij de hangar was het de trip absoluut waard. Dat maak je toch niet elke dag mee dat je in een hangar staat te wachten op een vliegtuig van Only. Als echte celebs kwamen de ontwerpers uit de jet en begonnen ze met de presentatie van de collectie. Ik kan je vertellen, daar zaten een paar items bij om lichtelijk van te gaan watertanden. Dankzij de kou waren deze stroompjes in de mondhoeken gelukkig snel bevroren.

Tsja, en toen weer terug. Gewoon iemand aanspreken werd ons plan van aanpak en dat werkte. Want we kregen toch een ride in een gigantische bak! Op de vraag of we misschien bij de bushalte afgezet konden worden, reageerde onze liftgeefster dan ook met “Is dat ding daar er eentje, zo’n bushokje? Ik ben niet echt bekend met het openbaar vervoer”. Dan weet je dat je een goed ritje te pakken hebt. Volgende stap de bus, maar daar stuitten we al meteen op het volgende probleem. Vanwege mijn motto: “Fashionista’s rinkelen niet”, had ik alleen creditcards en ander plastic geld bij de hand. Een gulle gever die het niet verstandig leek als ik mijn pasjes in het gezicht van de buschauffeur zou wapperen schoot deze bustocht voor.

En zo eindigde deze fashion aflevering van ‘de trip’ via de trein op Schiphol toch uiteindelijk weer op het Amstelstation. Eind goed, al goed!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties