0

NEW JASMIJNS LIFE Amsterdam – Je suis le tired! De afgelopen week ging ik namelijk van hot naar her en van hier naar daar. Mijn motto: Sleeping is overrated, werd flink op de proef gesteld. Maar wie gaat er nou slapen als je alleen maar leuke dingen kunt doen?
 
Deze week stonden er weer behoorlijk wat fashion-gerelateerde uitjes op het programma. Zo zat ik de ene dag frontrow tussen Frans Molenaar en Dyanne Beekman bij de show van C&A in Düsseldorf. (Oke, misschien niet direct tussen de twee in, maar dat klinkt voor het verhaal toch veel beter). Ging ik na de show heerlijk lunchen met de modellen van BNTM en Germany’s Next Topmodel. (Oke, ik zat misschien niet aan dezelfde tafel als de modellen, maar nogmaals, voor het verhaal klinkt het gewoon beter). Reisde ik de dag erna geheel in style af naar vergelegen Rotterdam voor de modeshow van Addy van den Krommenacker. Alwaar ik socialisde met society lady’s en vermoedelijke miljonairs.

Door mijn verslaving aan slechte televisie, ook aan goede televisie trouwens, eigenlijk gewoon dankzij mijn tv-verslaving in het algemeen kan ik nu miljonairs spotten. Door mijn lieve tv-vriendin Patti Stanger van Millionaire Matchmaker kon ik de mannen er op dit feest zo uitpikken. Zo was er de ietwat onaantrekkelijke en ongemakkelijke miljonair die vanwege het miljonair wezen waarschijnlijk nooit op zijn eetmanieren was gewezen en als een koe zat te malen op zijn ehmm, koe. Die dan ook nog eens in het bezit is van de sociale skills van een zesjarig licht autistisch kind en, aan de grauwe huidskleur te zien, rijk is geworden van het bedenken van een virusscanner voor op de computer. Kortom: Patti zou deze knul een paar gouden tips geven, een VIPmixer organiseren en hem op pad sturen met twee dates. Miljonair nummero 2 was van het type: “Kijk mij in mijn flashy rode sportwagen met blonde, fake boobs- fake hair-fake lips trophy date”. De arme man was niet voor de camera’s weg te slaan en bleef maar op de catwalk poseren voor iedereen die maar een foto van hem wilde maken. Ik weet zeker dat Patti tegen deze man zou zeggen “you need to grow up”. Waarna hij tijdens de VIPmixer toch voor de blonde, 20 jarige bimbo-date kiest en Patti hem meerdere malen moet vertellen dat hij “No sex on the first date” mag hebben.
 
Helaas breekt nu mijn laatste week bij de leukste redactie van Nederland aan en zal ik niet zo regelmatig meer op dit soort feestjes te vinden zijn, maar een ding was duidelijk. Die mannen hebben een Patti nodig en aangezien ik de nodige tv-ervaring heb opgedaan als het om matchmaking gaat is er misschien toch nog leven na I Love Fashion News.
 
Volg mij ook op Twitter!
 
(Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties