0

NEW JASMIJN'S LIFEAmsterdam – Op de uitnodiging stond Dress Like A Star. Dus wat doe je dan? Je gaat op zoek naar die ene perfecte party dress. Met je vriendinnen spreek je van te voren af en passeren er talloze jurkjes de revue. Dit verloopt meestal niet echt soepel en probleemloos, opeens is het jurkje te kort, te laag uitgesneden, te over de top of te simpel, kunnen je blote armen niet, zijn je benen nog te wit en je werkt je haar ook al niet mee.  Kortom: een groot DRAMA!

Voor je dan met zijn allen de deur uit bent, verkeert iedereen in een milde staat van depressie en willen we het liefst alleen nog maar op de bank in onze pjama X-factor kijken. Want dat te wijde jurkje moest toch maar aan, dan maar met die witte benen in een huidskleurige panty, die killerheels doen al direct hun naam eer aan en van je nu nog zo mooi gesculptuurde haar is na die fietstocht waarschijnlijk alleen nog maar een grote bol pluis over.

Maar de beste manier om te meten of je er goed uitziet is om toch maar, met alle gevolgen van dien, op die fiets te stappen. Als we dan onderweg meerdere goedkeurende blikken ontvangen van het mannelijk publiek, een enkele “SEXY” en een “Damn, dames dat ziet er goed uit!” naar ons toegeroepen krijgen dan weet je dat die huidskleurige panty toch niet zo’n slecht idee was en dat het met dat wijde jurkje ook wel goed zit.

Aangekomen bij de Jimmy Woo is onze depressiviteit met 180 graden gedraaid en als we dan ook nog door het ILFN-team ontvangen worden met chocolade cupcakes en Prosecco dan is er niks meer van die outfit crisis te merken. Al breekt vriendin F. meteen bij binnenkomst haar killerheel aan een onverwacht trapje, dat dan weer wel.

Aangezien we er allemaal uitzagen als sterren en ik door iemand tot ‘Chanel Lady’ werd gekroond, besloten we maar om van de situatie gebruik te maken en ons dan ook als sterren te gedragen. Celebs worden, dat weet iedereen, op hun wenken bediend en nog veel belangrijker na al die investeringen in onze party dresses, celebs krijgen alles gratis. Een avondje op een betere budgetverantwoorde manier doorbrengen konden we niet bedenken.

De missie, opzoek naar slachtoffers die ons de hele avond voorzien van een drankje werd in uitvoering gebracht. Zo dronken we wodka met een paar Duitse dudes, champagne met een man die verbazingwekkend veel weg had van Scarface (maar dan met littekens van acne) en bier met een paar blonde jasje-kraagje oer Hollandse knullen. Het is misschien niet chic, maar het is wel cheap!

Love, Jasmijn

Volg mij ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties