0

NEW JASMIJNS LIFE: Aye Aye sailor, wanna see my sea legs?New York -  Afgelopen week vloog ik naar New York en ‘I was like so totaly excited’! Niet alleen vanwege alle uren die ik kon rondbrengen in Forever21 maar ook vanwege het feit dat het Fleetweek was. Een term die ik uiteraard uit een aflevering van Sex and the City had geleerd. Fleetweek: een week lang wordt New York overspoeld door eenzame sexy zeelieden die maar voor een beperkte zeven dagen aan wal zijn.

NEW JASMIJNS LIFE ayeayesailorwanneseemylegs

Dankzij de tips van de Marie-Claire had ik al mijn flirtmoves en openingszinnen in the pocket en was ik er helemaal klaar voor om de week in New York met mijn oneliner: “Aye Aye Sailor, wanna see my sea legs?” te openen.

Helaas was de enige sailor die ik heb kunnen spotten er een met baard en keppeltje en die wilde ik nou niet bepaald mijn sea legs laten zien. Sailors aside. De echte reden van mijn bezoek aan New York was mijn goede voornemen aan het begin van het nieuwe jaar. Dit jaar, 2010, zou het jaar zijn waarin ik eindelijk over die Brooklyn Bridge zou lopen. En dat is gelukt! Ook al beweerde een van mijn Amerikaanse vrienden dat Sex and the City vrouwen veranderd in cupcake etende nymfomanen, SATC is my guide to life. En door de romantische scene tussen Steve en Miranda moest ik natuurlijk op het midden van de brug gaan staan waar Brooklyn en Manhatten samenkomen. Voor mij geen romantische taferelen op de Brooklyn Bridge, dus wat doen wij cupcake etende nymfomanen dan? Juist, we gaan naar Magnolia Bakery voor een zo’n heerlijke black velvet cupcake met roze topping.

NEW JASMIJNS LIFE Aye aye sailor wanna see my legs

Maar na zo’n cupcake moet er natuurlijk keihard gesport worden om die calorietjes er weer vanaf te branden, want serieus dat die New Yorkers zijn als het om sporten gaat! Een beetje buigen en “oehhmmmm” roepen in de yoga les is niet genoeg. Nee, New Yorkers zijn health freaks. En zo volgde ik de les exhale met een personal trainer in een hotel in het Meat Packing district. Als een echte Park Avenue-rich bitch bestelde we na de dodelijke les lunch vanuit de Jacuzzi en gingen we nog even met de lift naar het Penthouse om een duik te nemen in het zwembad op het dak. Want zo is New York. De ene dag ben je aan het barbecueën met een stel Hipsters in Williamsburg en de volgende dag zit je in een jacuzzi tussen de strakgetrokken gezichten en opgespoten lippen. And that’s why…I LOVE NY!

Love, J.

Volg mij ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties