0

Amsterdam – Dacht je dat panty’s alleen voor ons vrouwen zijn? Dan heb je het mis! De Italiaanse modeontwerper Emilio Cavallini heeft namelijk een collectie unisex panty’s gelanceerd.

Volgens Cavallini dragen steeds meer mannen een panty. Zo zijn steeds meer mannen de panty’s gaan kopen op de site van de ontwerper, sinds de unisex collectie was geïntroduceerd in juni 2009 en worden twee tot drie procent van de panty’s gedragen door mannen.

Cavallini: Toen we onze online shop begonnen, zagen dat veel panty’s werden gekcht door mannen. Zo ik ging op internet zoeken en ontdekte dat er de mantyhose steeds erg populair is.”

Cavallini is niet vernieuwend met zijn manty’s. Eerder probeerden het Britse warenhuis Selfridges en webshop E-mancipate al de mannenpanty’s te lanceren, maar dat had niet veel succes.

Waarom spotten wij dan nooit een man in panty? Dat komt omdat mannen ze vooral onder lange broeken dragen. De verkoop is het hoogst in landen waar het ‘s winters erg koud wordt, zoals Canada en Scandinavië.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

www.emiliocavallini.com

(Tekst: Esmé Schouten)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties