0

Amsterdam – Elke zondag zetten we een internationele it-girl in de spotlights op ILFN. Dit zijn niet de dames die je in de bladen terugvindt door schandalen, maar de échte met een stijl waar je u tegen zegt!

De it-girl van deze week, genaamd Ulya Mamedova, is 22 jaar en komt uit Moskou. Ze studeert aan de Lomonosov Moscow State University en mode is haar passie. Als een klein meisje scheurde ze al inspirerende plaatjes uit magazines en deed ze deze in een groot inspiratieboek.

De Russische dame heeft een jaar bij het press office van Christian Dior ins Moskou gewerkt. Op dit moment heeft ze een eigen blog genaamd My Mirror Speaks. Naast mode heeft ze liefde fotografie, films en reizen. Ze is vriendinnen met eerdere it-girls, bijvoorbeeld Natasha en Olia.

Ulya’s favoriete merken zijn Celine, Marni, Brian Antwood, Pierre Hardy, Chanel, Miu Miu, Balenciaga, Alexander Wang, 3.1 Phillip Lim, Lanvin en Jil Sander. Maar de winkels waar ze nou echt het liefst shops zijn Zara en Cos. Je kunt haar uittekenen in All Stars of hakken, daarom noemt ze haar stijl ook comfy chic. Haar outfits bestaan doorgaans uit goede basics gemixt met een ‘glam’ item.

Als je jouw favoriet wil bestellen, klik dan op het BUY hartje.

(Vormgeving & productie: Lisa Estelle)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties