0

Amsterdam – Met de zomer op komst denk je aan zonnestralen maar ook aan liefde. Beginnende vlinders in je buik en iedereen is extra lief tegen elkaar. Zo denkt magazine Talkies er ook over want hun nieuwste nummer staat in het teken van ‘Love is in the Air‘.

In het blad staat onder andere een diepte interview met Estelle Gullit, die vertelt over haar 12,5 jarige huwelijk met Ruud en over de nieuwe fase waarin ze eindelijk tijd heeft voor zichzelf en haar ambities. Niet alleen Estelle praat over de liefde maar ook drie andere bekende koppels. Zo vertellen Judith Osborn en Bert van der Veer, Céline Purcell en Oren Schrijver en Babette Labeij en Dimitri Veltkamp wat het voor hun betekent. Natuurlijk mag een interview met de meester van de liefde, Robert ten Brink, niet ontbreken.

Daarnaast staat Talkies bomvol met fashion. Je kunt wegkwijlen bij de luchtige zomermode en de ‘Love is in the Air’ photoshoot die in Turkije is geschoten. Bij liefde hoort natuurlijk ook spannende en sexy lingerie. Je kunt je laten insperen door de lingerie photoshoot.

Ook zit er een Talkies terras Guide in het magazine. Hierin staan de hipste en leukste terrassen van Nederland, waar je van de zomer zeker moet zitten. Je kunt de gids snel in je tas stoppen of downloaden voor op je smartphone. Verder staan er nog vele andere leuke interviews, nieuwtjes en to-do dingen in het tijdschrift. Koop het tijdschrift dus snel en waan je in de wereld van de liefde.

Bekijk hieronder de foto’s van Talkies ‘Love is in the Air’ editie.

www.talkiesmagazine.nl

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties