0

Amsterdam – I Love Fashion News.com houdt je op de hoogte van nieuwe magazine releases. Zo weet je altijd wanneer je favoriete blad in de winkels ligt. Fan van Talkies? Goed nieuws, want het nieuwste nummer vind je deze maand in de schappen.

Vanaf vandaag is het Talkies Glamour issue verkrijgbaar! Covermodel Bracha van Doesburgh vertelt enthousiast over haar kledinglijn, de heftige theatervoorstelling waar zij op dit moment in speelt, haar relatie met Daan Schuurmans en het dertigerdilemma. ‘Een kinderwens is er zeker, maar dat gaat nu nog niet. Ik werk veel te hard, omdat ik heel slecht nee kan zeggen.’

Naast Bracha kan je nog veel meer interviews. Zo vertelt modemeisje Josh dat ze er alles over heeft voor de trends, kijken we binnen bij juwelontwerpster Bibi van der Veldenen en was Talkies een dag op stap met Nikkie Plessen. Daarnaast vertelt Youp van het Hek zijn favorieten en is Wifred Genee in gesprek met Glitter Glamour Gordon.

Met de feestdagen mag je flink uitpakken met je outfits. Talkies laat vijf looks zien waarmee je gegarandeerd succes hebt.

Ten slotte doet Talkies verslag van de leukste party’s, zoals de fashionshow van Versace for H&M en de presentatie van spring/summer collectie 2012 van Chanel in Parijs.

Covermodel Bracha van Doesburgh: ‘Het maakt mij niet uit wat anderen van mij denken’

Het coverinterview met Bracha

Modemeisje met een missie Josh V: ‘Nothing tastes as good as skinny feels like!’

De laatste fashiontrends mét mooiste juwelen

Special fashion shoot!

En natuurlijk de leukste (fashion)party’s! Hier Spring Summer ‘12 Chanel & Versace for H&M

Ga jij de nieuwe Talkies in huis halen?

www.talkiesmagazine.nl

(Tekst: Esmé Schouten)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties