0

Amsterdam – I Love Fashion News.com houdt je op de hoogte van nieuwe magazine releases. Zo weet je altijd wanneer je favoriete blad in de winkels ligt. Fan van Talkies? Goed nieuws, want het nieuwste nummer vind je deze maand in de schappen.

Vanaf vandaag ligt de talkies wooneditie in de schappen! Covermodel Monique des Bouvrie vertelt samen met BFF Marie-Heleen Hendriks over 25 jaar vriendschap, huwelijk, ziekte en gezondheid. Al zegt de interieurkoningin: ‘Ik wil niet steeds aan mijn ziekte herinnerd worden, ik ben met het leven bezig.’ Natuurlijk gaf ze gelijk ook wat handige woontips!

Daarnaast vind je een exclusief interview met Hollands topmodel Frederique van der Wal, die momenteel één van de meest succesvolle modellen van Nederlandse bodem is. Zo vertelt ze alles over haar nieuwste bedrijf, haar dochtertje Scyler en nog veel meer.

Ook kan je zien hoe het er aan toe gaat in het penthouse van horecatycoon Won Yip in Las Vegas en laat stylist Bastiaan van Schaik zien wat hij altijd bij zich heeft op reis!

De cover van Talkies woon issue

Monique des Bouvrie en BFF Marie-Heleen Hendriks

“Talkies meets Frederique van der Wal” met Frederique van der Wal

Bastiaan van Schaik vertelt wat hij altijd bij zich heeft op reis

De woon en modetrends voor dit seizoen

Photoshoot

Wat vind jij van het nieuwste nummer van Talkies?

www.talkiesmagazine.nl

(Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties