0

Amsterdam – I Love Fashion News.com houdt je op de hoogte van nieuwe magazine releases. Zo weet je altijd wanneer jouw favoriete blad in de winkels ligt. Lees jij Talkies? Goed nieuws, want het nieuwste nummer vind je nu in de schappen.

Vanaf vandaag is de Talkies beauty issue verkrijgbaar! Covermodel Sylvia Geersen vertelt in een openhartig gesprek met halfzus Patricia over haar verleden, uiterlijk en dieptepunten. ‘Ik heb jarenlang in een horrorfilm geleefd.’

De cover van de Talkies beauty issue!

Anno 2011 volgen de ontwikkelingen elkaar in moordend tempo op. Hoe je bijblijft lees je in Talkies.doc. Pas je aan als een kameleon, volg de veranderingen in de showbizz, beautyscene, modellenland en natuurlijk de economie en reinvent yourself!

Coverinterview met model Sylvia Geersen en halfzus

Schade van zon, wind en helaas ook regen moet nodig hersteld worden en hiervoor doken wij in de wereld van de smeerseltjes, make-up en schoonheidsbehandelingen. Zo vind je in deze editie de crème de la crème van de beauty en alles waarmee je jezelf eens flink in de watten kunt leggen! En nu we toch bezig waren plukten we gelijk de laatste beautytrends voor je van de catwalk.

De laatste beautytrends rechtstreeks van de catwalk!

Acht jaar geleden blies Hind ons omver tijdens Idols en sindsdien heeft de zangeres niet stil gezeten. Ze timmert flink aan de weg met haar nieuwe muziekstijl crosspop. Ook waren we een dagje ‘thuis bij’ Lone van Roosendaal en voelde Wilfred Genee Patty Brard eens flink aan de tand over haar roerige leven. Masha Nieborg Nastic vertelde over het najagen van haar dromen en Supertrash’ Olcay Gülsen laat zien wat er allemaal in haar tas zit.

Zangeres en business babe Hind

Change! Alles over het fenomeen veranderingen; wees een kameleon, volg de ontwikkelingen en reinvent yourself!

Fashiontrends! Oranje Boven, Ballerina Love, Fashion 360º, Granny’s Pink, Back to Nature & Zwartwit

Ga jij de nieuwe Talkies in huis halen?

www.talkiesmagazine.nl

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties