0

Amsterdam – I Love Fashion News.com houdt je op de hoogte van nieuwe magazine releases. Zo weet je altijd wanneer je favoriete blad in de winkels ligt. Fan van Talkies? Goed nieuws, want het nieuwste nummer vind je deze maand in de schappen.

Vanaf nu ligt de Talkies Junior editie in de winkel. Zangeres én moeder Glennis Grace vertelt in een openhartig gesprek met best friend Dave Verheijen over haar relatie(s) en wat het moederschap voor haar carrière heeft betekend. Daarnaast vind je de leukste mommy & baby musthaves, een kids fashionshoot tijdens een middag cakejes bakken in de Poggenpohl keuken en natuurlijk ook de leukste mode voor mamma’s en pappa’s (in spé). Maar je kunt natuurlijk ook weer alles lezen over de leukste activiteiten, restaurants, reizen en party’s. Mis ‘m niet!

De cover van de Talkies Junior editie.

Coverinterview met mooie moeder Glennis Grace en best friend Dave.

Nanny diaries: ‘Hun moeder werkt niet maar heeft het wel de hele dag druk, ik denk vooral met vriendinnen’

De fijnste fashion trends.

Moedige moeders vertellen hun verhaal.

Superschattige kids fashion!

Partypage van de Talkies Night!

De persoonlijke verhalen van vrouwen die op bijzondere en spraakmakende wijze moeder werden en drie (kind)sterren, Ralph Mackenbach, Martijn Lakemeier en Monsif Bakkali, vertellen over hun stijl, succes en favorieten. Talkies.doc staat volledig in het teken van – hoe kan het ook anders – familie. Je leest hier alles over de leukste (en ook gekste) kindernamen, gezelligste ‘luie’ zondag hotspots en de inrichting van de ultieme kinderkamer. Maar ook de beste tips voor de meest originele kinderfeestjes én de geheimen van au pairs die een boekje open doen in The Nanny Diaries over de gezinnen waar ze in belanden..

www.talkiesmagazine.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties