0

Amsterdam – I Love Fashion News.com houdt je op de hoogte van nieuwe magazine releases. Zo weet je altijd wanneer je favoriete blad in de winkels ligt. Lees jij het tijdschrift Marie Claire? Goed nieuws, het novembernummer ligt nu in de winkels.

In het nieuwe nummer draait het toch echt om dé allermooiste accessoires voor dit seizoen. Van love bracelets, kroko clutches, retrobrillen tot aan de mooiste art deco voor in je oren:  het komt allemaal voorbij in de accessoirespecial.

Lees ook het interview met Marie Claire covergirl Anne Hathaway waarin zij vertelt over haar rol in dé liefdesfilm van het jaar:  One Day. Daarnaast lees je ook een interview met actrice Anna Drijver.Wij kennen haar vooral als femme fatale, máár zij vindt zichzelf meer een braverik.
Ook weer genoeg mode om de maand mee door te komen! Alles valt of staat met een sterk silhouet dit seizoen. Of je nu kiest voor een déjà vu van de jaren 70 of voor de stijlvolle dandy look, Topmodel Iekeliene Stange geeft het hernieuwde silhouet gestalte.  Kijk snel voor een fijne preview!

De cover

Anne's shoot stond in het teken van sterren

Mooie ringen!

Geeft een nieuwe betekenis aan "polkadot jurk", we like!

Warme jas en schattige hoed, ideale combo!

Wat vind jij van ‘t nieuwe nummer? Gaan jij hem aanschaffen?
(Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties