0

Amsterdam – I Love Fashion News.com houdt je op de hoogte van nieuwe magazine releases. Zo weet je altijd wanneer je favoriete blad in de winkels ligt. Lees jij altijd Marie Claire? Goed nieuws, want Marie Claire vind je nu  in de schappen.

In het nieuwste nummer vind je de eerste column van Saskia Mulder – de zus van Karen Mulder en succesvol Hollywood-agent in Londen – plus een openhartig interview met haar. Daarnaast lees je ook een interview met vrije geest en rasoptimist Kate Hudson over haar zwangerschap – “Zwanger zijn is geweldig, het lijkt op stoned zijn” – trouwplannen én nieuwe film.

Actrice Halina Reijn schrijft in Marie Claire een openhartig stuk over wat haar sabbatical heeft gekost en gebracht. Een bijzondere bijdrage binnen het thema ‘Life after Five’ dat Marie Claire in dit issue aansnijdt: het blad verdiept zich hiermee in de actuele discussie over de 24-uursmaatschappij en vraagt zich hardop af hoe gezond het is dat vrouwen zo druk zijn dat ze zichzelf geen tijd gunnen om de batterij op te laden.

Daarnaast ook lekker veel mode. Your summer roadtrip starts here met Marie Claire: gehuld in vederlichte kant en zijde voel je je als herboren. Navigeer je in de middag langs wuivende palmen en art deco mansions in retro pastel en fruitige prints.

Interview met Saskia Mulder

Mode shoots

Mierzoete mode

Mode met veel kant

Heb jij de nieuwste Marie Claire al?

De nieuwste Marie Claire ligt nu in de winkel.

www.marieclaire.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties