0

Amsterdam – I Love Fashion News.com houdt je op de hoogte van nieuwe magazine releases. Zo weet je altijd wanneer je favoriete blad in de winkels ligt. Lees jij altijd Marie Claire? Goed nieuws, want het nieuwste nummer vind je vanaf vandaag in de schappen.

In het aprilnummer van Marie Claire vind je een interview met Natalie Portman. Een miljoenencontract met Dior, zwanger van haar eerste kindje en dan óók nog een Oscar winnen. Wordt dit het jaar van Natalie Portman? Marie Claire was in New York om het haar te vragen. Daarnaast lees je ook een ingrijpend interview met moeders van ‘t Hofnarretje, de crèche uit Amsterdam waar de 27-jarige Robert M. meer dan 80 kinderen tussen de nul en vier jaar heeft misbruikt. Voor het eerst treden moeders naar buiten met hun verhaal: “Ik voel me schuldig. Ik heb mijn kind achtergelaten in een onveilige omgeving.” Liesbeth Kamerling praat openhartig over de dood van haar broer. Ze vertelt over haar verdriet en de immense leegte die hij achterliet: “Het moet zo koud zijn geweest bij hem, van binnen.” De populaire acteur (GTST, All Stars, Sunset Boulevard) pleegde op 7 oktober 2010 zelfmoord. Zijn familie koos ervoor niet publiekelijk over zijn dood naar buiten te treden. Alleen Isa Hoes gaf een eenmalig televisie-interview.

Interview en shoot met Liesbeth Kamerling

Liesbeth praat openhartig over de dood van haar broer

Natalie Portman in 'Black swan'

Inspirerende modeshoots

Het aprilnummer staat weer bomvol mode

Zomerse shoot

Krijg jij de zomer al in je bol?

Verderop in het nummer kun je je sekscoëfficient berekenen. De een heeft altijd scharrels stand-by, de ander raakt haar hele leven maar één piemel aan. Maar wat is veel en wat is weinig als het om bedpartners gaat? Journalist Mirjam van den Broeke (co-auteur van het datinghandboek Wat wil de man?) schept helderheid met een handig meetinstrument: je sekscoëfficiënt.

De nieuwste Marie Claire ligt nu in de winkels.

www.marieclaire.nl

(Elisah Jacobs)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties