0

Amsterdam – I Love Fashion News.com houdt je op de hoogte van nieuwe magazine releases. Zo weet je altijd wanneer je favoriete blad in de winkels ligt. Fan van Jackie? Goed nieuws, want het nieuwste nummer vind je vanaf vandaag in de schappen.

In het Fashion Issue van Jackie – nu mét nieuw logo! – vind je nieuwe rubrieken als Vips in het Wild en Feed Your Inner Nerd (over boeken,kunst en cultuur), veel mode (nieuwe trends, nieuwe stijlen en nieuws direct vanaf de catwalk), veel animalprints en color blocking. Zo kan iedereen weer fabulous de lente in.

Ook voelbaar in het voorjaar: kriebels in de onderbuik. Deze keer opgewekt door acteur/presentator en Expeditie Robinson-finalist Sebastiaan Labrie, met wie Jackie op ‘Jackie Date’ ging. Over de liefde zegt hij: ‘Vroeger viel ik op spannende vrouwen, van die femmes fatales. Nu weet ik dat dat eigenlijk alleen maar doodvermoeiend is. Opzouten – je kan er beter eentje hebben die gewoon lekker bij je past en met wie je de problemen in het leven kan tackelen.’

Catwalkreports

Het droomleven van een Hollands meisje

Modeshoot in Kenia

Interview

De vernieuwde Jackie!

ILFN's Annic staat er ook in!

Hoogtepunt in deze Jackie: de eerste column van de Nederlandse Sanne Hamers, die stage loopt bij de Amerikaanse glamourstyliste Rachel Zoe én verkering heeft met Wyatt Russel! Inderdaad, de zoon van acteurskoppel Kurt Russel en Goldie Hawn, en de broer van Kate Hudson. In een serie columns vertelt de 23-jarige zelfverklaarde boerendochter uit Dronten over de grillen van Rachel, de avonturen bij haar schoonouders en de liefde voor Wyatt. Echt gebeurd en ongecensureerd, just the way we like it.

Verder schoot chef mode Renu Kashyap een waanzinnige serie met fotografenduo Petrovsky & Ramone in Kenia (inclusief cheeta!), schrijft columniste Nikkie Plessen over haar ultieme shopweekend (Londen!), geeft Catherina Zeta-Jones beautytips (Shu Uemura Eyelash Curler!) en maakten we een dossier met het thema Me, Myself & I (oeps, herkenbaar). Genoeg te zien, te doen en te lezen dus.

Als klap op de vuurpijl gaat Jackie dit jaar ook nog een extra Style Issue uitbrengen! De nieuwste Jackie ligt nu in de winkels.

www.jackie.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties