0

Amsterdam – I Love Fashion News.com houdt je op de hoogte van nieuwe magazine releases. Zo weet je altijd wanneer je favoriete blad in de winkels ligt. Fan van Jackie? Goed nieuws, want het nieuwste nummer vind je vanaf vandaag in de schappen.

Dit nummer staat helemaal in het teken van mannen. Voor de vijfde keer op een rij presenteert Jackie haar jaarlijkse Bachelor List. De lijst bevat de vijftig meest begeerde vrijgezelle mannen van Nederland.

De mannen op de lijst zijn allen succesvol, slim, sexy én single. Op nummer 1 staat zoals je al eerder in ons report kon lezen de bachelor Arie Boomsma. Arie was lang samen met zijn jeugdvriendinnetje. Tien maanden na de break-up  is hij blij met zijn vrijgezellenstatus: “Ik begin nu weer een beetje om me heen te kijken. Dat vind ik wel leuk. Ik heb ook echt zin in de zomer.”, aldus Arie.

Ben je benieuwd wat Arie zoekt in een vrouw? Hij vertelt het volgende: “Ik houd van elegantie en de manier waarop een vrouw beweegt. Ranke polsen vind ik mooi en ik vind het wel leuk als ze onbereikbaar lijkt. En als ze het in een gesprek met me oneens durft te zijn.”

Het nieuwste nummer

Verder in de Bachelor List vind je onder andere Mark Rutte en Alain Clark. Naast deze lijst brengt Jackie ook een Pink List uit: de top tien Nederlandse gaylords. Verder staat er in het nieuwste nummer een fashionable fotoshoot die werd geschoten op Ibiza. En vind je een interview met Nikki Plessen waarin de actrice/presentatrice vertelt over haar eerste keer.

www.jackieonline.nl

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties