0

Amsterdam – I Love Fashion News.com houdt je op de hoogte van nieuwe magazine releases. Zo weet je altijd wanneer je favoriete blad in de winkels ligt. Fan van Jackie? Goed nieuws, want het nieuwste nummer vind je vanaf vandaag in de schappen.

Deze maand heeft Jackie een speciaal plekje gereserveerd voor de klassieke stijliconen in modeland. Alles wat je maar wilt weten over de meest grote fashionista’s vind je The Style Issue. Daarnaast vind je een interview met Chris Zegers. Daarnaast krijg je een kijkje in het huis van Nederlands voormalig begeerde vrijgezel. Met nadruk op ‘voormalig’, want hij heeft nu al anderhalf jaar een relatie met Marije. Normaal gesproken praat hij niet graag over zijn vriendin in de media, maar voor Jackie maakt hij een uitzondering. Onthullende uitspraken vind je in dit nummer. Daarnaast meer info over zijn comeback die hij maakt in de film ‘Lotus’ die dit najaar uitkomt.


Alsof dat nog niet genoeg is pakt Jackie uit met hun allereerste Shopping Day! Op vertoon van dit nummer krijg je op 21 mei 21 procent korting op je aankopen bij de leukste winkels die Jackie voor jou heeft geselecteerd. Rituals, French Connection en Accessorize zijn nog maar een greep van de 132 winkels waar je met korting een welverdiend middagje kunt shoppen. Dat kun je dat ook doen in Milaan: in Jackie’s nieuwste nummer lees je een extra lange city guide.

www.jackie.nl

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties