0

Amsterdam – Amsterdam – I Love Fashion News.com houdt je op de hoogte van nieuwe magazine releases. Zo weet je altijd wanneer je favoriete blad in de winkels ligt. Fan van Jackie? Goed nieuws, want het nieuwste nummer vind je vanaf deze week  in de schappen.

Het is lente, en dat betekent dat het vege lijf weer gezien mag worden. Weg met wintervacht en bleke toet, op naar knalkleuren en killer abs! Jackie trapt af met The Body Issue, waarin ze de lezer trakeert op alle ingrediënten voor een zinderende zomer.

Allereerst vertelt Chantal Janzen vol humor, smaak en zelfspot over haar beauty regime. Over diëten: “Ik kan ontzettend goed eten, ik zit niet in een strak regime. Mijn figuur wisselt per periode. Tijdens Tarzan hoefde ik bijna niet te dansen, dus toen kwam ik wat aan – niet veel hoor, hooguit drie of vier kilo. Ik vind dat niet erg. Je hebt maar één leven, en dan is het zonde om alleen maar bezig te zijn met dun zijn. Het is toch nooit goed, denk ik dan.” Over haar zwangerschap: “Ik was zeker geen Nikkie Plessen. Toen ik op de bank lag te internetten en op nu.nl las dat zij na een maand alweer in haar oude kleren paste, dacht ik: effe mijn iPad in de frietpan flikkeren.’ En over de liefde: ‘Ik ben na vijf jaar nog steeds verliefd. Geen idee wat ons geheim is, en ik wil het ook niet weten. Straks ga ik er op letten. Ik ben gewoon fan van hem. Hij is mijn maatje, maar dat klinkt zo eng, net of je geen seks meer hebt.”

De nieuwste Jackie is uit.

De beste beauty adresjes!

Interview Chantal Janzen.

En voor dit grote beauty-nummer kon de redactie natuurlijk maar met één iemand op Jackie Date: Leco van Zadelhoff. Tijdens een gezellige avond in Le Garage (‘De eerste jaren dat ik in Amsterdam woonde at ik hier bijna elke avond een daghap mee met het personeel. Joop had me onder zijn hoede genomen.’) ging het over…

Mooie vrouwen: “Ik heb niks met van die magere, uitgehongerde hokken.”
Fijne dingen: “Ik ben gek op douchen. En geurkaarsen.”
Estelle Gullit: “Ik hou van haar. Dat semi-Jordanese. Zij is zo ad rem, daar is Gordon niks bij.”
Dochter Robbie: “Het mooiste wat ik ooit heb meegemaakt.”
Zijn moeder: “Mijn moeder geeft niks om make-up. Ze heeft precies één lippenstiftje en een parfummetje. En kort haar. Ja, ze is heel trots op me, tuurlijk. Maar dan zegt ze: ‘Ik ben trots op alle drie mijn kinderen.’ Lief hè?”

Verder in dit nummer: De 35 Beste Beautyadressen van Nederland, tips & tricks van de personal trainer van Lieke van Lexmond en natuurlijk alle nieuwe trends op het gebied van mode, lifestyle en celebrities.

Het nieuwe nummer ligt nu in de winkels!

www.jackieonline.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties