0

Amsterdam – I Love Fashion News.com houdt je op de hoogte van nieuwe magazine releases. Zo weet je altijd wanneer je favoriete blad in de winkels ligt. Lees jij Grazia? Goed nieuws, want het nieuwste nummer vind je vanaf morgen in de schappen.

En dit is niet zomaar een Grazia. Het huwelijk van Kate en Will is de aanleiding voor een ware special in het blad. Hoe kan het ook anders, 2 miljard mensen bewonderden wereldwijd Kate in haar droomjurk. Een hele happening waarbij nieuws gecombineerd wordt met high fashion.

The Royal Wedding Special neemt je mee terug naar het huwelijk en geeft een overzicht van de hele dag. Van begin tot het eind zal er geen moment, of geen outfit onbesproken blijven. Grazia’s eigen fashionjury beoordeeld de outfits van de fashionable gasten die aanwezig waren. Het magazine bevat zelfs beelden die je niet op televisie hebt kunnen zien. Nieuwsgierig naar de designer achter de sprookjesjurk? Alles wat je wilt weten over Sarah Burton kun je lezen in deze 84 pagina’s tellende special.

www.grazia.nl

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties