0

Amsterdam – I Love Fashion News.com houdt je op de hoogte van nieuwe magazine releases. Zo weet je altijd wanneer je favoriete blad in de winkels ligt. Lees jij Grazia? Goed nieuws, want het nieuwste nummer vind je vanaf vandaag in de schappen.

Dit extra dikke nummer van Grazia zit vol met leuke artikelen en met fotoreportages die je een blik gunnen voor dé trend voor deze zomer, colorblocking. Het magazine heeft aan zowel de vrouwen als aan de mannen gedacht, er is een fotoreportage met deze trend voor allebei de doelgroepen! Meer nieuws voor mannen vind je in het mini magazine dat midden in het blad. Kijk dus uit dat je vriendje deze Grazia niet afpakt..

Vergeet niet alle zonnebrillen te bekijken en kijk welk exemplaar jij het leukst vind voor deze zomer. Tot slot nog even het interview met Arie Boomsma lezen waarin hij onthullende uitspreken doet, dus zeker de moeite waard. Als allerlaatste wil we je de tip geven om te bellen of smsen voor het goede doel. Je kunt namelijk een fashionable tas van Marc O Polo winnen!
www.grazia.nl

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties