0

Amsterdam – I Love Fashion News.com houdt je op de hoogte van nieuwe magazine releases. Zo weet je altijd wanneer jouw favoriete blad in de winkels ligt. Lees jij Grazia? Goed nieuws, want het nieuwste nummer vind je vanaf morgen in de schappen.

Kate Moss en Jamie Hince staan dolgelukkig op de cover van het magazine. Het kersverse echtpaar heeft een driedaagse ‘rock ’n roll bruiloft’ gehad. In de nieuwste Grazia vind je een uitgebreid verslag van deze spectaculaire bruiloft.

De spectaculaire bruiloft van Kate

Ook staat er een uitgebreid interview in met Saar Koningsberger. Zo laat ze weten dat ze niet de reputatie wil hebben van het meisje dat makkelijk uit de kleren gaat. Maar figuurlijk geeft de presentatrice zich wel bloot aan Grazia.

Saar geeft zich bloot

Verderop in het tijdschrift vind je een mooie fotoshoot, geïnspireerd op Brigit Bardot. Zo kom je helemaal in de zomerstemming. Ook zet Grazia de leukste trends voor je op een rij. Zo zie je de leukste dierenprintjes en de batiktrend voorbij komen.

Laat je inspireren

Leuke printjes

Niet alleen Kate stapte in het huwelijksbootje. Ook de bekendste styliste van Nederland – Danie Bles – gaf haar ja-woord. Ook van deze bruiloft vind je een mooi verslag in het nieuwste nummer.

Danie Bles met haar man Joris

Ga jij het nieuwe nummer morgen inslaan? Laat je reactie achter!

www.grazia.nl

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties