0

Amsterdam – I Love Fashion News.com houdt je op de hoogte van nieuwe magazine releases. Zo weet je altijd wanneer jouw favoriete blad in de winkels ligt. Lees jij Grazia? Goed nieuws, want het nieuwste nummer vind je vanaf vandaag in de schappen.

Jennifer’s romance prijkt opvallend groot op de cover van deze Grazia. Zal de actrice dan eindelijk een nieuwe lover hebben na Brad? Tijdens de afterparty van de MTV Awards werd Jen wel heel liefelijk met Justin Theroux gespot. Zou dit dan haar nieuwe liefde zijn? Er zit wel een klein addertje onder het gras. Omdat ze samen in de film Wanderlust spelen gaan er nu geruchten dan de potientele relatie een promotie act is. Wij hopen van niet. Meer details vind je in het artikel over Jennifer. Rapper Willie Wartaal heeft al langere tijd een vriendin. Groupies afwijzen vind hij dan ook totaal niet moeilijk. De voor en nadelen van het rappers vak bespreekt hij in dit nummer. Dat maakt een paar veelbelovende uitspraken los!

Heeft Jen een nieuwe lover?

Willie Wartaal zijn love issues

Toe aan wat inspiratie? Inspiratie in deze Grazia alom. Zo een mooie fotoreportage met dierenprintjes, helemaal hip voor deze zomer. Is jou vakantiebestemming voor deze zomer toevallig Kenia of Hawai? Dan hebben we goed nieuws voor je. Grazia shopte de leukste items met een knipoog naar deze vakantiebestemmingen in “landje veroveren”.

Hippe dierenprintjes

Kenia en Hawai inspiratie

www.grazia.nl

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties