0

Amsterdam – I Love Fashion News.com houdt je op de hoogte van nieuwe magazine releases. Zo weet je altijd wanneer jouw favoriete blad in de winkels ligt. Lees jij Grazia? Goed nieuws, want het nieuwste nummer vind je vanaf vandaag in de schappen.

Blake Lively siert de cover van deze Grazia en dat is niet voor niets. De geruchten gaan al enige tijd de ronde en steeds meer dingen wijzen ons erop. Spot gelijk Blake haar nieuwe rode lokken! Om nog even in liefdes sferen te blijven, Olcay Gulsen en Edgar Davids zijn weer een setje. De mooie fashion designer besloot haar voetballer nog een kans te geven, en naar eigen zeggen zijn ze weer helemaal happy. Zal er dan ook een verloving op de agenda staan?

Dan showt ons zijn vrouw

Ben jij ook zo benieuwd wie nou de vrouw achter – So You Think You Can Dance – Dan Karaty is? In dit nummer presenteert hij zijn vrouw Natasha en praat hij over het wonen in Amsterdam. Daarnaast ook details over de baby die op komst is.. Spannend! Pik nog even de streepjes trend mee, helemaal hip voor deze zomer.

Voor een zomer vol streepjes

En onze persoonlijke favoriet, het modeteam van Grazia wordt aangekleed door hun eigen man of vriend. Benieuwd naar de verrassend hippe outfits die de mannen samenstelden?

Gestyled door de mannen

Gauw naar de winkel!

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties