0

Amsterdam – I Love Fashion News.com houdt je op de hoogte van nieuwe magazine releases. Zo weet je altijd wanneer jouw favoriete blad in de winkels ligt. Lees jij Grazia? Goed nieuws, want het nieuwste nummer vind je vanaf vandaag in de schappen.

De Grazia kun je deze week voor een fijn prijsje kopen, het nummer kost maar € 1. Glennis Grace is al jaren bezig met haar zangcarrière en het lijkt er nu op dat ze eindelijk definitief doorbreekt in ons land. Haar versie van ‘Afscheid’ van Volumia doet onze hartjes sneller kloppen en ze brengt een nieuwe cd uit. Genoeg redenen om deze dame te strikken voor een interview. Daarnaast een interview met Nikki Plessen die sinds de komst van baby Jodie heel anders is gaan denken over trouwen: “Bij het eerstvolgende huwelijk ga ik iedereen aan de kant duwen zodat ik het boeket kan vangen”

Glennis Grace

Glennis Grace

Kleurrijke mode

ILFN's Elisah staat er ook in

Niet alleen maar goed nieuws in deze Grazia. Cheryl Cole is gedumpt door de Amerikaanse ‘X-factor’ cast. Volgens de voormalige Girls Aloud zangeres heeft zij zelf het initiatief genomen omdat ze last had van heimwee. Boze tongen beweren echter dat ze uit het team is gezet. De nieuwste ins en outs hierover lees je in het artikel. En vergeet niet een blik te werpen tussen de negentien aanstormende talenten in The New Generation. Als je goed kijkt spot je zelfs onze eigen editor in chief Elisah!

www.grazia.nl

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties