0

Amsterdam – I Love Fashion News.com houdt je op de hoogte van nieuwe magazine releases. Zo weet je altijd wanneer jouw favoriete blad in de winkels ligt. Lees jij Grazia? Goed nieuws, want het nieuwste nummer vind je vanaf vandaag in de schappen.

Doutzen Kroes siert de voorpagina en introduceert gelijk de special die bij deze uitgave zit. De Cannes Festival Special showt ons de mooiste jurken en make-up van de celebs die aanwezig waren. John Williams lucht zijn hart in een interview: de presentator geeft aan dat hij na lange tijd te hebben getwijfeld nu toch een besluit heeft genomen. Begint de presentator aan kinderen of niet? Het antwoord krijg je in het interview met nog veel meer info!

En dan Lauren Verster met lover Jort Kelder. Hoewel de twee in het begin van hun relatie hun liefde nogal verborgen hielden, verschenen ze nu samen op de rode loper. De twee tortelduifjes zijn nog helemaal in love blijkt wel. “Ik ben te verliefd om naar andere mannen te kijken” Dat belooft een leuk artikelen te worden.

Inspirerende modeshoots

Bikini shoots

Angelina Jolie

Doutzen staat op de cover

Na al dit leesvoer is het tijd voor wat afwisseling. Met het aftellen naar de zomervakantie beginnen we na te denken over geschikte badkleding om mee over het strand te paraderen. Grazia geeft inspiratie met badmode met een “no nonsense” touch. De redactie van Grazia is inmiddels ook druk met de voorbereidingen voor de zomer. De meiden testen verschillende behandelingen en trainingen om zich klaar te stomen en presenteren in dit nummer de resultaten.

Nieuw leesvoer ligt nu in de schappen.

www.grazia.nl

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties