0

Amsterdam – I Love Fashion News.com houdt je op de hoogte van nieuwe magazine releases. Zo weet je altijd wanneer jouw favoriete blad in de winkels ligt. Lees jij Grazia? Goed nieuws, want het nieuwste nummer vind je vanaf vandaag in de schappen.

De cover met Cheryl Cole erop knalt je tegemoet. Daarnaast lees je een interview met Cheryl zelf en waarin ze vertelt over onder andere haar nieuwe rol als jurylid in de Amerikaanse versie van ‘X Factor’. Als echte Britse is de zangeres nog niet zo bekend in Amerika, dus kamp ze behoorlijk met zenuwen.

De leukste accessoires

Interview met Jennifer Aniston

Cheryl Cole

Modeshoots

Daarnaast vind je in dit nummer veel trouw- en babynieuws. Jennifer Aniston is alweer enige tijd vrijgezel dus hoog tijd voor een interview. Door de geruchten zijn we soms de draad weleens kwijt: Wilt ze nu een baby adopteren of niet? Het interview geeft gelukkig meer duidelijkheid. In eigen land geeft Patty Brard meer info over haar bruiloft met vriendlief Antonie en waarom het de grote dag werd uitgesteld. Ze werd tenslotte in 2006 al ten huwelijk gevraagd. En last but not least veel mode accessoires voor de zomer. Slippertjes, kralenkettingen en armbanden vind je in de The Fashion Extra. De juiste accessoires zorgen immers voor de finishing touch van je outfit.

De nieuwste Grazia ligt nu in de winkels.

www.grazia.nl

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties