0

Amsterdam – I Love Fashion News.com houdt je op de hoogte van nieuwe magazine releases. Zo weet je altijd wanneer je favoriete blad in de winkels ligt. Lees jij Grazia? Goed nieuws, want het nieuwste nummer vind je vanaf morgen in de schappen.

Het nummer zit vol met leuke en onthullende interviews en op de cover prijkt onze Hollandse trots Lara Stone. Het supermodel is het best betaalde Nederlandse model op dit moment en dus reden genoeg voor Grazia om haar succes breed uit te meten in een artikel. Het interview met Tatum Dagelet is op zijn minst onthullend te noemen. Tatum date al geruime tijd met de negen jaar jongere voetballer Daniel de Ridder. Op de vraag of ze denkt dat haar lover vreemd zou gaan antwoordt ze “Dat gebeurt heus wel. Hij is een man en zit soms weken alleen.” Naast de leuke interviews en artikelen spot je in het nummer ook de laatste modetrends voor deze zomer zoals de maxi dresse. We love! Voor inspiratie bekijk je de leukste items op een rij in een collage waar je hebberig van wordt..

De Grazia girls in de nieuwste trends

Zomertrends

Interview met Grazia

Ken je Kim de Boer nog? Dit nachtegaaltje uit the Voice of Holland vertelt ons nu eindelijk hoe het zit met de contracten die de sterren in spé opgelegd krijgen na de show. En tot slot Pippa, de zus van Kate Middleton was vorige week het gesprek van de dag. Wanneer je de sexy foto’s in deze Grazia ziet, begrijpen wij nog beter waarom. Kortom een nummer dat je niet wilt missen.

www.grazia.nl

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties