0

Amsterdam – I Love Fashion News.com houdt je op de hoogte van nieuwe magazine releases. Zo weet je altijd wanneer je favoriete blad in de winkels ligt. Fan van Glossy? Goed nieuws, want het nieuwste nummer vind je vanaf deze week in de schappen.

In de nieuwste Glossy – met als thema Las Vegas – is over the top in het kwadraat: veel glitter en glamour, zoals we van deze stad gewend zijn. Je kunt een kijkje nemen in de kledingkast van Sylvie van der Vaart – “Ook ik draag weleens sloffen…” – die sinds kort in Londen woont, vind je een glitter modeshoot met Fatima Moreiro de Melo en zien we de sterren uit ‘Oh, oh Tirol’ in een glamourjasje (“Kabouter: ik wil Olcay als personal stylist”).

Verderop in het nummer zie je Nicolette Kluijer zoals we haar nog nooit zagen, lees je een interview met Tjitkse Reidinga (“Mijn slanktip? Corrigerend ondergoed”) en vind je 263 Glitter Fashion- en beautytrends: hoge hakken, Las Vegas Chic en grote stenen in je ring. Daarnaast vertelt Britney Spears over geluk. Niet aan de pokertafel, maar in de liefde…

De nieuwste Glossy is nu te koop

Extra fijn: Glossy is deze maand slechts €2,50. Het blad vanaf deze week in de schappen.

www.glossy.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties