0

Amsterdam – I Love Fashion News.com houdt je op de hoogte van nieuwe magazine releases. Zo weet je altijd wanneer jouw favoriete blad in de winkels ligt. Lees jij ELLE? Goed nieuws, want het nieuwste nummer vind je vanaf vandaag in de schappen.

Hij is er weer, het lekkerste nummer van het jaar: the September Issue! Bommetje…vol modeseries uiteraard, lekker veel shopping ook – maar wat van ELLE toch echt hét modeblad van Nederland maakt: zinnige achtergrondverhalen over mode.

De nieuwste Elle cover, met niemand minder dan onze eigen Doutzen Kroes en Saskia

Redacteur Iris Vandemoortele interviewde Givenchy’s Riccardo Tischi, Merel Bem schreef een stuk over bont, en waarom er zoveel op tegen is, Tamara Klopper ging op bezoek bij And Beyond, Femke Schoonus belicht de geschiedenis van Chloé en zelf heb ik me, naar aanleiding van de Vuitton-schow, gebogen over de levensvraag: Is slutty het nieuwe zwart?

Shopping inspiratie!

Maar natuurlijk is er veel meer: een sneak preview van de geweldige nieuwe tentoonstelling’Mode hartje Kunst’ in Den Haag, een interview met de twee topmodellen die de cover sieren: Doetzen Kroes en Saskia de Brauw, beauty om je vingers bij af te likken, de columns van Ilonka en Oscar. En ja: we hebben het ook over seks, én over de nieuwe kusetiquette, we duiken in de kast van Garance Doré en geven een lesje modeminimalisme voor beginners.

Alle topmodellen op een rijtje

Simpele, maar hele fijne breisels

De stijl en het huis van Garance Doré, onze favoriete streetstyle fotografe!

Super mooie editorials

En natuurlijk kun je ook alle nieuwe beauty musthaves vinden!

De nieuwe september issue ligt nu in de winkels! Ga jij het nieuwe nummer in huis halen?

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties