0

Amsterdam – I Love Fashion News.com houdt je op de hoogte van nieuwe magazine releases. Zo weet je altijd wanneer je favoriete blad in de winkels ligt. Lees jij Cosmopolitan? Goed nieuws, want het nieuwste nummer vind je vanaf deze week in de schappen.

Het nieuwste nummer van Cosmopolitan is weer lekker dik nummer waarin genoeg te lezen én te zien valt. Middenin vind je een Secret Life Special met juicy persoonlijke verhalen die je niet wilt missen. Zo vind je er het verhaal van Inez de stille alcoholist: “Een vriend heb ik niet, ik zit liever met een fles op de bank dan met een man.” Als je denkt dat dit al shocking is, lees dan vooral ook de andere verhalen in deze super leuke special. Over mannen gesproken, vraag jij jezelf ook weleens af of jij nu de grote liefde van je vriend bent? Vind uit waar mannen hun potentiële ware liefde op selecteren en ontdek hun smoesjes om niet te trouwen.

Vergeet vooral de leuke Mamma Mia-reportage niet. Bekende Nederlanders showen hun moeder en vertellen waarom zij zo belangrijk is voor hen. Ben jij ook zo benieuwd wat de moeder van Barbie uit ‘Oh oh Cherso’ van haar dochters avontuurtjes op tv vindt? En hoe zit het nou met de relatie tussen Christina en Patricia Paay? Zo onthult Christina dat zij het meteen uitmaakt met haar vriendje als haar moeder hem niet mag.

Mamma Mia

Geen musthave maar Lust Haves!

Inspirerende shoots

Onze favoriet: deze floral maxi skirt

Nog meer leuke modeshoots

Just Jeans: de leukste jeans op een rij

De trend voor komende zomer: de flaphoed

Tot slot een lang interview met Eva Mendes. Genoeg gespreksstof voor de sexy actrice als het nieuwe gezicht van geur Angel en haar rolletje in de film ‘Last night’. In het interview leer je Eva van een andere kant kennen dan in haar films. Ze doet een paar onthullende uitspraken – “ Ik voel me geen lustobject” – en nog veel meer. Pik tot slot nog even de laatste modetrends mee zoals de kittige cocktailjurkjes.

De nieuwste Cosmopolitan ligt nu in de winkel.

www.cosmopolitan.nl

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties