0

Amsterdam – We zien alle celebs op het vliegveld met de Louis Vuitton koffer verschijnen. Stiekem willen allemaal deze koffer hebben en om er zoveel mogelijk over te weten te komen, is er een tijd geleden het boek Louis Vuitton 100 Legendary Trunks uitgebracht. Om nu ook de belevenis te voelen, is er een iPad app uitgebracht.

In het boek kun je alles lezen over verschillende koffers, die door de jaren heen gemaakt zijn. Naast de vele foto’s en geweldige verhalen wordt er ook verteld voor welke celebs er speciaal ontworpen is. Waar het boek stopt kom je met de nieuwe iPad app nu nog meer te weten over de Louis Vuitton koffers. In deze app zit dan ook de gehele collectie van 1854 tot nu. Je kunt er videos, geluidsfragementen en teksten, die niet in het boek gepubliceerd zijn, in terug vinden.

De koffers worden door it-girls, celebs, royalties en wereldreizigers over de hele wereld meegenomen. Zoveel famous people maken gebruik van de Louis Vuitton koffer, dat we het niet meer bij kunnen houden. In de app wordt dan ook vertelt wie er gebruik van maakt en welke avonturen de koffers allemaal mee hebben gemaakt. Daarnaast wordt er per jaartal verteld welke koffers er zijn uitgebracht en worden de honderd meest spraakmakende koffers met een identiek verhaal geshowd. Ook kun je de tien meest speciale koffers in 360 graden bekijken maar ook hoe er eentje ontworpen wordt. Er zijn dan ook teveel dingen te doen op deze iPad app.

Voor 18 dollar kun je het kopen in de iTunes store en weet jij binnen no-time alles over deze famous koffers. Het is misschien niet goedkoop maar voor deze prijs heb je iedergeval geen Louis Vuitton koffer.

Bekijk hieronder het introductiefilmpje van de iPad app.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

www.itunes.apple.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties